Wat kan ik voor je betekenen?

Pastor in de Zeeheldenbuurt, wat moet je je daar bij voorstellen? Een pastor is een geestelijk verzorger. Ik help mensen met geloofsvragen of probeer hen bij te staan in geestelijke nood. In de buurt ontmoet ik soms mensen die het geestelijk moeilijk hebben. Ze voelen zich eenzaam, kampen met ziekte, of met verslaving, of zijn vastgelopen in relaties. Voor hen probeer ik iets te betekenen.

  • Voor mensen die op zoek zijn, naar inspiratie, bezieling, zingeving.
  • Voor mensen die zoeken naar herstel en heling, liefde en vergeving.
  • Voor mensen die nog verder zoeken, naar geloof, misschien zelfs naar God.

Als je zo op zoek bent, wil ik graag proberen iets voor je te betekenen. Niet door maar eventjes te vertellen hoe het allemaal zit. Want hoe het echt zit, met God en het doel van het leven en zo, dat kan geen mens bevatten. Wel weet ik veel over wat de Bijbel daarover zegt. En over wat geloven voor je kan betekenen. Daarbij probeer ik de manier waarop mensen zoeken te respecteren. Dat doe ik door samen met iemand een weg te gaan, samen op zoektocht. En door aan te sluiten bij ieders eigen vragen, gevoelens en behoeften. Durf je het aan om in gesprek te gaan? Aarzel dan niet contact op te nemen. Tot ziens!